سلام آرمانیهای عزیز، امیدوارم با تبلیغات و افزایش فروش پر جوشش و انرژی باشید. امروز اومدیم با مبحث positioning در کسب و کار ها که در واقع تعریف کننده ی جایگاه هر کسب و کاری در موقعیت مورد نظرش هست.
جایگاه کسب و کار ها به خرد، متوسطه و کلان تقسیم بندی میشه، که قراره جلوتر اونو تحلیل و بررسی کنیم.
کدومش؟!خرد، متوسطه یا کلان؟!
اگه میخوای بدونی کسب و کارت توی کدوم دسته از کسب و کار های خرد،متوسطه و یا کلان قرار میگیره حتما این مقاله به شما کمک میکنه که بهتر برای تبلیغات و افزایش فروشت نتیجه بگیری.
.positioningچیست؟
به جایگاهی که برای درجه بندی میزان درآمد شما است “positioning” می گویند. هر کسب و کاری به نسبت درآمدش پسوند خرد، متوسطه و یا کلان را میگیرد.
چرا positioning ؟
امروز اومدیم با یک موضوع بسیار مهم در عرصه ی تبلیغات که هر کسی به اون توجه داشته باشه به واقع میتونه کسب و کارش رو رشد بده و اون مبحث چیزی نیست جز مبحث “positioning” در تبلیغات و به عبارتی دیگر این مبحث به تحلیل و بررسی کسب و کار شما در سه جایگاه «کسب و کار خرد» « کسب و کار متوسط » «کسب و کار کلان» می پردازه، به تنهایی دونستن این مورد به شما کمک میکنه که چجوری، با چه قیمتی و برای چه قشری در چه رسانه ایی و با چه روشی و یا با چه پرسونایی تبلیغ طراحی کنید.
چرا سه دسته؟!
اصولا کسب و کار ها برای افزایش بازدهی و عملکرد به سه دسته ی خرد، متوسطه و کلان تقسیم می شوند. روش تبلیغات برای هر دسته کاملا متفاوت است؛ از این روی، به کسب و کار خود بنگرید که کسب و کار شما جز کدام دسته قرار میگیرد. بعد از اینکه این مسئله رو متوجه شدید حال نوبت طراحی سناریو و روش تبلیغاتی است که باید مورد تحلیل و بررسی قرار بگیرد.
هدف این سه دسته چیست؟!
در هر سه کسب و کار فروش حرف اول را می زند، ولی در کسب و کار های کلان برند سازی و بدست آوردن اعتبار می تواند بسیار مهم باشد، روشی که مجموعه ی ما برای برندسازی پیشنهاد میدهد، اسپانسرینگ است.
باید صاحبان کسب و کار برای خود تعریف کنند که هدفشان از تبلیغ کدام از این دو مورد زیر است که آن دو عبارتند از:
1. فروش، اعتبار سازی ، برند سازی
2. برند سازی، ساخت اعتبار، فروش
در مورد دوم فروش در انتها قرار میگیرد و به این منزله نیست که اهمیت ندارد، بلکه فروش اولویت نیست و در واقع ساخت یک دیدگاه خوب در ذهن مخاطب الویت است که در کسب و کار های خرد شاید با نشان دادن یک روی خوش به مشتری شکل بگیرد. و در کسب و کار های متوسط شاید با همکاری با یک اینفلوئنسر شکل بگیرد و یا در سطح کلان استفاده از بیلبورد در شهر و یا همکاری با یک سلیبریتی و از همه ویژه تر شاید با مبحث اسپانسرینگ شکل بگیرد.
پیشنهاد ما برای کسب و کار های خرد و متوسط!
پیشنهاد ما به کسب و کار های خرد و یا حتی متوسطه مورد اول یعنی فروش است، چرا که تا زمانی قدرت کافی کسب و کار شما نگرفته است نمی توانید به فکر برند سازی باشید. برند سازی در اغلب موارد حتی می تواند تنها روی اعتبار برند شما در بلند مدت کار کند و فروش را در دراز مدت بوجود آورد، ولی در زمانی که شاید کسب و کار شما تشنه است هیچ فروشی حتی برای شما شکل ندهد.
چگونگی فروش برای کسب و کار های خرد و متوسط
تا اینجا این مقاله متوجه شدید که باید نسبت به کسب وکارتان تبلیغ کنید اگر کسب و کار شما خرد است، باید خرد تبلیغ کنید. با دانستن “positioning” در کسب و کار ها حال نوبت را حل است که در بخش بعدی به آن میپردازیم.
راه حل!
حتما برای درک بهتر این بخش متن ها را از اول با دقت بخوانید تا مبحث الان را عالی درک کنید. استفاده از تئوری هایی مثل «تئوری بز و یا تنگ» در فروش کسب وکار شما تحول عجیبی ایجاد میکند، خود تئوری بز به تنهایی کسب وکار شما را متحول خواهد کرد. کسب وکار خود را به دست باد ها و طوفان های زمانه نسپارید و آنها را برای فروش بیشتر و رشد حداکثری آماده کنید(برای اطلاع از قیمت تبلیغات و افزایش فروش برای کسب و کار ها خرد و متوسطه کلیک کنید)
تئوری بز چیست؟
تئوری بز، به مجموعه رفتار هایی گفته می شود که منجر به شلوغی کسب و کار شما می شود. یعنی شما دست به هر کاری بزنید که کسب و کارتان را بزرگ و قدرتمند جلوه دهید.
تئوری تنگ چیست؟
تئوری تنگ سه بخش دارد، ت، به معنی تخفیف، ن، به معنی معرفی نتایج است و گ، به معنی گارانتی محصول و یا خدمات شما است.
چرا تخفیف؟
اگر مخاطب در استفاده از خدمات و یا محصولات شما احساس سود و صرفه جویی کند، شما را به هر کسی که میبیند معرفی میکند و از اینکه به فکر مخاطبان هستید، حرف شما در صنف خودتان می پیچید.
چرا نتایج؟!
اگر در کسب و کارتان رضایت های زیادی از مخاطبان را نشان دهید، همین مسئله مشتریان زیادی را برای شما به خود همراه می آورد.
چرا گارانتی؟
نتیجه گیری
مهم ترین رکن برای افزایش فروش بیشتر کیفیت محصول و یا خدمات است. اگر خدمات و یا محصولات شما در سطح کیفی مطلوبی قرار دارد و نگرانی و ترسی را از مخاطب دور میکند، حال نوبت به بررسی positioning در کسب و کارتان است. تحلیل کنید شما در کدام دسته از کسب و کار های خرد، متوسطه و کلان قرار میگیرید. حال که موقعیت خود را شناسایی کردید نوبت به استراتژی های تبلیغات و سناریو نویسی است که کسب وکار شما به بیشترین تعداد افراد معرفی شود. حال که به تعداد زیادی از افراد معرفی کردید نوبت به تکنیک های فروش است مانند تکنیک تنگ و بز که افزایش فروش شما را قطعی میکند.
برای مطالعه ی تئوری بز به زبان لاتین کلیک کنید.
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.